Ravioolid põletatud või kastmega |
← |
Koostisosad:
Pasta taigen:
500 g jahu,
6 muna (M suurus),
5 spl oliivõli,
Sool.
Täidis:
400 g Otto ricotta kohupiim,
150 g „Saint Agur“ sinihallitusjuustu,
400 g Vici krevetid soolvees (2 topiskut),
Austerservikuid,
Sool,
Sidrunimahl.
Kaste:
200 g ilma soolata võid,
2 küünt küüslauku,
ca 4-5 cm jupp ingverit,
1 pakk spinatit,
Värsket tüümiani,
Sidrunimahl,
Sool,
Oliiviõli.
500 g jahu,
6 muna (M suurus),
5 spl oliivõli,
Sool.
Täidis:
400 g Otto ricotta kohupiim,
150 g „Saint Agur“ sinihallitusjuustu,
400 g Vici krevetid soolvees (2 topiskut),
Austerservikuid,
Sool,
Sidrunimahl.
Kaste:
200 g ilma soolata võid,
2 küünt küüslauku,
ca 4-5 cm jupp ingverit,
1 pakk spinatit,
Värsket tüümiani,
Sidrunimahl,
Sool,
Oliiviõli.
Valmistamine:
Tee valmis pasta. Sõelu jahu, lisa munad, sool, õli ning sõtku ühtlaseks taignaks. Tee taigen kaheks ning pane säilituskilega 30ks minutiks külmkappi.
Valmista ravioolide täidis. Pane suurde kaussi ricotta ja näpi sisse sinihallitusjuust ning mikserda hoolikalt läbi. Haki austerservikud väikesteks tükkideks (kogus vastavalt soovile) ning lisa juustu segule. Pigista krevettidest liigne vesi ja lisa segule. Maitsesta soola ja sidrunimahlaga.
Tee valmis ravioolid. (Mina kasutasin 7,5 cm vormi)
Kastmeks: riivi küüslauk ja ingver pannile. Lisa oliiviõli ning pruunsita kergelt. Lisa spinat, maitsesta soola ja sidrunimahlaga ning küpseta paar minutit. Lisa või ja värske tüümian. Küpseta kuni või on muutunud pruunikaks. Maitsesta soola ja sidrunimahlaga. NB! Spinat peab jääma krõbe!
↑ | ← |