0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

Vahustatud vahukoore ja valge sinihallitusjuustu jäine toorjuustukook

 

Koostisosad:

200 g Digestive küpsised,
50 g võid,
3 dl vahustatud vahukoort,
400 g toorjuustu toasooja,
70-100 g „Naturek Camembert“ sinihallitusjuustu,
3 spl rafineerimata roosuhkur,
1 tl vanillisuhkur.
 
Valmistamine:
 
Põhi:
Põhi on imelihtne - sulata või, lase jahtuda pisut. Pudista sõrmede vahel küpsised. Kasutan ise parema kvaliteediga digestive küpsised, sest need annavad põhjale krõbedus. Sega omavahel kokku sulatatud või ja küpsised. Põhja võib eelküpsetada ahjus eriti, kui ei lisa muna ja kogu kooki ahju küpsema ei pea panema. Küpsetada 180kraadi circa 10-15min. Kui küpsetada põhi, siis lasta põhjal jahtuda.
 
Sisu:

Sisu jaoks tuleb vahustada vahukoor korralikult , lisades juurde vanilli + roosuhkur. Otseloomulikult roosuhkru asemel võib kasutada ükskõik, millist. Näiteks palmi/ pruunisuhkur. Järgmisena tuleb lisada segule toorjuust vastavalt soovile. Kindlasti toasoe, et segu tuleks ühtlasem ja õhulisem. Sellele kõigele juurde kasutasin „Naturek Camembert“ maitse järgi circa 100g. Kui segu on valmis, siis valada kogu kupatus kupsisepõhjale ja panna sügavkülma vähemalt 4h. Mina olen jätnud koogi ka üleöö sügavkülma, midagi ei juhtu. NB! Kook võtta välja u 20-30min enne serveerimist ja kaunistada vastavalt soovile. Head maiustamist!

 
smart foreash
See sait kasutab küpsiseid. Nad saavad tuvastada sisse loginud kasutajad, koguda statistikat ja aidata parandada iga külastaja eraldi sirvimiskogemust.
Lisateave meie kohta Privaatsuspoliitika
Nõus Kustutage küpsised ja väljuge