Laimi-kitsejuustupasta |
← |
Koostisosad:
150 g meelepärast pastat,
3-4 suurt peotäit spinatilehti,
2 dl kohvikoort,
1 laimi riivitud koor,
100 g kitsepiima määrdejuustu „NaTurek Kozi Mild“,
Parmesani, oliiviõli,
Soola, pipart.
Valmistamine:
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees valmis. Minutijagu enne valmimist, lisa pastale seltsiks ka spinatilehed. Nõruta seejärel, jättes alles pisut ka pastakeeduvedelikku. Viimane on vajalik pasta turgutamiseks, kui see kipub lõpptulemusena liiga kuivaks jääma.
Samal ajal kuumuta pannil koor, lisa laimikoor ja kitsejuust ning kuumuta segades segunemiseni. Lisa pasta ja spinat ning sega õrnalt nii, et kõik saaks kastmega kokku. Maitsesta lõplikult, vajadusel lisa pisut eelnevalt kõrvale pandud pastakeeduvett. Serveeri parmesani, oliiviõli ja veidikese pipraga.
Retsept on mõeldud kahele ja valmistamisele kulub umbes 15 minutit.
↑ | ← |