CHAVROUX’ JA SPINATI MUFFINID |
← |
Koostisained:
1 pakk külmutatud lehttainast,
1 tk “Chavroux” kitsepiimajuust,
2 küüslauguküünt,
Peotäis spinatit,
1 muna,
Kirsstomatid,
Pesto kaste,
Kuivatatud tüümian,
Natuke oliiviõli,
Maitseroheline (kaunistamiseks).
Valmistamine:
Valmistage ette tomatid: peske ja lõigake need pooleks. Asetage küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile (tomati viljaliha üles poole). Piserdage oliiviõliga, maitsestage riivitud küüslaugu ja tüümianiga ning küpsetage eelsoojendatud 200 kraadise kuumusega ahjus. Küpsetage tomateid, kuni servad on kenasti pruunistunud ja koor muutub pisut kuivemaks.
Sulatage lehttainas, lõigake ruutudeks ja vooderdage nendega muffinivorm. Segage kausis kitsepiimajuust ühest küüslauguküünest pressitud püree ja munaga. Asetage spinat keevasse vees ning keerutage õrnalt lehti vees, tükeldage need ja lisage juustumassile. Pange lusikatäis täidist taignakorvidesse ja küpsetage samas ahjus, kus küpsetasite tomatid. Küpsetage umbes 20 minutit, kuni tainas muutub kergelt kuldseks.
Asetage koogikesed taldrikule, kaunistage ahjus küpsenud tomatipoolikutega (maitsestage neid ka pestokastmega) ja maitserohelisega.
↑ | ← |