Koostisained:
1 baguette,
2 õhukest viilu prosciutto sinki,
200 g kirsstomateid,
1 paprika,
lehtsalatit,
150 g konserv artišokk vees,
100 g maisi,
8 marineeritud kokteilikurki,
4 päikesekuivatatud tomatit oliiviõlis,
2 sl maitsestamata jogurtit,
1 sl sidrunimahla,
peterselli,
basiilikut,
pipart.
Valmistamine:
Lõika sai umbes 2 cm paksusteks viiludeks ning aseta ahjuplaadile. Küpseta grillrežiimil 2-3 minutit kuni sai on kergelt röstitud, võta ahjust välja ning lase jahtuda. Lõika sink õhukesteks ribadeks. Eemalda paprikalt seemned ja lõika ribadeks. Määri "Chavroux" juust saiaviiludele ning kaunista kolmadik viiludest singiribade ja peterselliga. Kaunista teine kolmandik saiaviile kirsstomatite ja kurgiviiludega. Viimane kolmandik kanapeesid kaunista paprika ja basiilikuga. Kõrvale valmista salat. Pese ja nõruta lehtsalat, rebi tükkideks ning aseta salatikaussi koos ülejäänud kirsstomatite ja maisiga. Nõrtuta artišokk, lõika meelepärasteks tükkideks, eemalda päikesekuivatatud tomatitelt majapidamispaberi abil liigne õli, haki peeneks ning lisa salatile kõik salatisse. Eraldi kausis sega oliiviõli, jogurt ja sidrunimahl. Lisa pipart ning maitsesta salat valminud kastmega. Serveeri kanapeesid koos salatiga.