TOMATIÜLLATUS CHAVROUX JUUSTUGA |
← |
Koostisained:
12 tomatit,
200g "Chavroux" juustu,
1 kurk,
500g porgandeid,
2 tl kappareid,
8 musta oliivi,
4 punti peterselli,
1 sl sidrunimahla,
1 apelsin,
1 tl balsamiäädikat.
Valmistamine:
Lõika ära tomatite pealmine osa ja eemalda lusikaga sisu. Koori kurk, lõika pikkupidi pooleks, eemalda lusikaga seemned ja lõika kuubikuteks. Viiluta oliivid (kivideta), haki petersell. Pane "Chavroux" juust suuremasse kaussi, lisa sidrunimahl ning suru juust kahvliga pehmemeks. Lisa juustule kurgikuubikud, oliiviviilud, kapparid ja petersell. Täida saadud seguga tomatid. Lisaks koori ja riivi porgandid ning pane salatikaussi. Sega sool, pipar, apelsinist saadud mahl, balsamiäädikas ja oliiviõli eraldi kausis ning maitsesta porgandisalat saadud kastmega. Serveeri 3 tomatiüllatust inimese kohta koos porgandisalatiga.
↑ | ← |