0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

NATUREK CAMEMBERT’ SNÄKK

 

Koostisained:

Lemmik leib,
Naturek Camembert” juust (naturaalne),
Sool,
Pipar,
Värske tüümian,
Oliiviõli,
Purustatud jõhvikad mega,
Peekoniribad,
Pruun suhkur,
Tšillipipra kaunad (kaunistamiseks),
Piparmündilehed ja muu maitseroheline (kaunistamiseks).
 
Valmistamine:
 
Lõigake leivast poolikutest välja selle sisu ringikujuliselt (juustu läbimõõdu suuruselt; võite kasutada ka väikest pätsi leiba). Määrige leiva sisemus natukese õliga, maitsestage vähese soola ja pipraga.
Lõigake ära juustu pealmine osa (ainult koorik) ja asetage juust leiva sisse, puistage leiva sisemusse tüümiani ja ohtralt purustatud jõhvikaid meega.
Mähkige juustuga leib fooliumisse. Küpsetage 20 minutit 175 kraadi juures.
Asetage peekoniribad küpsetuspaberile. Pärast vähest küpsetamist keerake nende teine külg, puistage peale suhkrut ja küpsetage veel paar minutit. Eemaldage üleliigne rasv köögipaberiga. Pärast peekoni kerget jahtumist purustage see ja puistage leivale. Kaunistage kõik tšillipiprade, värskete piparmündilehtede ja muude maitserohelistega. Leiba tuleks süüa, kui juust on veel pehme!
 
smart foreash
See sait kasutab küpsiseid. Nad saavad tuvastada sisse loginud kasutajad, koguda statistikat ja aidata parandada iga külastaja eraldi sirvimiskogemust.
Lisateave meie kohta Privaatsuspoliitika
Nõus Kustutage küpsised ja väljuge