0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

PIRUKAS SAULYTĖ (PÄIKE)

 

Koostisosad:

0,5 kg lehttainast,
1,5 pakki viinereid,
Juust "NaTurek Camembert" (maitsestamata),
Lahtiklopitud muna piruka määrimiseks,
Maitseaineid peale raputamiseks.
 
Valmistamine:
 
Paneme plaadile ühe tainakihi ja selle keskele juustu, katame teise tainalehega, surume taina juustu vastu. Lõikame taigna 16-ks osaks nagu päikese. Poolitatud viinerid keerame esimesse taignakihti ja seejärel ümber teise taignakihi. Määrime piruka lahtiklopitud munaga ja raputame peale maitseaineid. Küpsetame 190°C praeahjus 15-20 minutit kuni pirukas on ilusasti pruunikas. Siis lõikame juustu kohalt taigna ära – see on kaste pirukatükkide kastmiseks.
 
smart foreash
See sait kasutab küpsiseid. Nad saavad tuvastada sisse loginud kasutajad, koguda statistikat ja aidata parandada iga külastaja eraldi sirvimiskogemust.
Lisateave meie kohta Privaatsuspoliitika
Nõus Kustutage küpsised ja väljuge