Koostisained:
2 peotäit lehtkapsast,
1 baklažaan,
2 sl oliiviõli,
6 kirsstomatit,
1 sl päevalilleseemneid, kõrvitsaseemneid, linaseemneid,
soola.
Valmistamine:
Valmista ette lehtkapsakrõpsud: sega kausis kapsas koos oliiviõli ja seemnetega. Paiguta lehtkapsa tükid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, maitsesta soolaga ja küpseta kapsalehti 5-7 minutit 160 kraadi juures. Viiluta baklažaan ning prae grillpannil kummaltki poolt mõned minutid. Määri baklažaaniviiludele "
TARTARE Classic" seenemaitselist kreemjuustu. Aseta iga viilu keskele 2-3 kapsakrõpsu ja äärtele tomativeerandid. Kaunista võileivad päevalille, kõrvitsa – või linaseemnetega.
smart foreash
See sait kasutab küpsiseid. Nad saavad tuvastada sisse loginud kasutajad, koguda statistikat ja aidata parandada iga külastaja eraldi sirvimiskogemust.