SUURED PANNKOOGID CHAVROUX JUUSTU JA LÕHEGA |
← |
Koostisosad:
Taignaks:
3 muna,
220 ml piima,
160 ml jahu,
1,5 spl sulatatud võid,
Pisut suhkrut ja soola,
Õli (praadimiseks).
Täidiseks:
"Chavroux" kitsejuustu,
Suitsulõhet,
Rediseid,
Peterselli või muid ürte.
Valmistamine:
Paneme kõik taigna koostisained sügavasse kaussi ja segame elektrimikseriga ühtlase taigna. Valame pannile pisut õli, kuumutame, valame kulbitäie tainast ja panni keerates laseme taignal voolata nii, et panni põhi oleks ühtlaselt kaetud. Kui koogi üks pool on praetud (pannkook on kuldkollane), pöörame koogi ümber ja praeme teist poolt mõne minuti.
Praetud pannkoogid murrame pooleks (et saaksime poolkuukujulised koogid), määrime neile kitsejuustu, paneme lõheribad ja laome peale õhukesteks viiludeks lõigatud redised ning mõned petersellilehed. Murrame koogi veelkord pooleks, et saaksime kolmnurkse kujuga koogi. Serveerime koogid eraldi, hapukoore või muu meelepärase kastmega.
↑ | ← |