PUDER ŠAMPINJONIDE JA JUUSTUGA NATUREK KOZI |
← |
Koostisosad:
Kitsejuust "NaTurek Kozi Mild",
Kaeratangud (või muud meelepärased),
Vesi,
Šampinjonid,
Sibul,
Sool, pipar, tüümian (maitse järgi),
Õli (praadimiseks).
Valmistamine:
Ajame potis keema vee (või piima), maitsestame soolaga ja lisame tangud (pudru keetmisel juhinduge pakendile märgitud õpetusest).
Praeme pannil kuumas õlis peenestatud sibulad. Kui sibulad on kuldkollased, lisame tükeldatud šampinjonid, maitsestame soola, pipra ja tüümianiga, praeme veel mõne minuti (jälgige, et seened ei muutuks vesiseks ja lödiks).
Keedetud pudrusse paneme lusikatäie juustu, praetud sibulaid ja šampinjone, segame ja maitseme (pudrule võite lisada ka võid).
↑ | ← |