0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

Tikka Masala kitsepiimajuustuga

 

Koostisosad:

4 sl maitsestamata jogurtit,
4 sl "Chavroux" kitsepiima juustu,
2 sl Pataks tandoori karripastat,
50g võid,
2 viilutatud valget sibulat,
3 purustatud küüslauguküünt,
1sl riivitud ingverit,
3 loorberilehte või 1tl soola,
0,5 tl kurkumit,
1tl garam masalat,
1tl jahvatatud vürtsköömneid,
1 tl koriandriseemeneid,
1tl pabrikapulbrit,
2dl passat tomatipüreed,
2dl vett.
 
Valmistamine:
 
Pane kitsejuust koos jogurti ja tandooripastaga kaussi, sega ja lase vähemalt 15 minutit maitsestuda, et tekiks marinaad. Sulata potis või, lisa sibul ning hauta 10 minutit aeg-ajalt segades, kuni sibulad on kuldsed. Lisa küüslauk, ingver, loorberilehed, sool ja maitseained. Kuumuta 1-2 minutit, kuni vürtsid aromaatselt lõhnavad. Lisa tomatipüree, jogurti-juustu marinaad ja vesi. Hauta tasasel tulel 5 minutit, kuni kaste pakseneb. Vajadusel lisa veel veidi vett. Soovi korral võid lisada veel kitsejuust maitse lisamiseks, serveeri basmati riisi või naan-leivaga.
NB! Kui tandoori pastat saada ei ole, asenda see omavahel segatud 3 sl garam masala ja 1 sl kontsentreeritud tomatipastaga.
 
smart foreash
See sait kasutab küpsiseid. Nad saavad tuvastada sisse loginud kasutajad, koguda statistikat ja aidata parandada iga külastaja eraldi sirvimiskogemust.
Lisateave meie kohta Privaatsuspoliitika
Nõus Kustutage küpsised ja väljuge