0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

Kartulid brie juustuga

 

Koostisosad:

Hapukoor (80 ml),
"NaTurek Brie" juust (25 g),
4 väikest keedetud kartulit,
Sool, pipar (maitse järgi),
Sibulapealsed või muu maitseroheline.
0,5 spl võid (küpsetusplaadi määrimiseks).
 
Valmistmine:
 
Keedame koorega kartulid pehmeks. Kui kartulid on jahtunud, siis koorime, lõikame pooleks või viilutame. Segame juustu hapukoorega, maitsestame soola ja pipraga. Paneme kartulid võiga määritud küpsetusvormi, valame peale juustu-hapukoore segu, asetame ahju ning küpsetame 15 minutit temperatuuril 220 °C. Nii valmistatud kartulid sobivad suurepäraselt kanaliha või muude liharoogade juurde.
 
smart foreash
See sait kasutab küpsiseid. Nad saavad tuvastada sisse loginud kasutajad, koguda statistikat ja aidata parandada iga külastaja eraldi sirvimiskogemust.
Lisateave meie kohta Privaatsuspoliitika
Nõus Kustutage küpsised ja väljuge