0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

PIRUKAS SINGI JA OLIIVIDEGA

 

Koostisained:

150 g sinki,
150 g “NaTurek GrandBlue Rich&Creamy” või “Saint Agur” juustu,
250 g jahu,
4 muna,
15 g küpsetuspulbrit,
100 g õli,
100 g valget veini,
150 g oliive (rohelised ja mustad),
Granadillipüree,
Tükeldatud sarapuupähklid,
Maitseroheline (kaunistamiseks).
 
Valmistamine:
 
Kloppige kausis kokku õli, munad ja vein. Lisage jahu, küpsetuspulber ja segage kõik korralikult läbi (tuleks saada paks tainas). Lisage kuubikuteks lõigatud juust, viilutatud oliivid, peeneks hakitud sink ning segage kõik uuesti läbi.
Valage saadud mass küpsetusvormi, määrige pealt õrnalt õliga ja küpsetage eelsoojendatud ahjus 180 kraadi juures umbes 30–40 minutit. Kui pirukas on saanud ahjus kuldse jume, jätke see ahju jahtuma. Kui pirukas on piisavalt jahtunud, lõigake see soovitud suurusega tükkideks. Asetage lõik taldrikule, kaunistuse ja maitse andmiseks lisage tükile hakitud sarapuupähklid, granadillipüree ja maitseroheline.

 

 
 
smart foreash
See sait kasutab küpsiseid. Nad saavad tuvastada sisse loginud kasutajad, koguda statistikat ja aidata parandada iga külastaja eraldi sirvimiskogemust.
Lisateave meie kohta Privaatsuspoliitika
Nõus Kustutage küpsised ja väljuge