0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

NAPOLEON TARTARE CLASSIC JUUSTUGA

 

Koostisained:

Pakk lehttainast,
Ilma nahata soolatud lõhefilee,
Lõhega “Tartare Classic”,
“Tartare Classic” maitserohelisega,
Küpsised spinatiga,
Paar tükki juustu “Tartare Aperifrais” (kaunistamiseks),
Kuivatatud spinat,
Kaunistuseks maasikad ja maitseroheline.
 
Valmistamine:
 
Spinatiküpsised oleks hea ette valmis küpsetada vastavalt soovitud retseptile. Küpsiste taignale tuleks lisada kuivatatud ja purustatud spinatit. Jahutage küpsised, laske neil veidi kuivada ja jahvatage purustis või köögikombainis.
Jagage lehttaigna lehed mitmeks (vastavalt soovitud koogi suurusele), rullige tainast pisut ja asetage need üksteise kõrvale küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpsetage lehttainast eelkuumutatud ahjus 180 kraadi juures, kuni see võtab heleda kuldse värvuse.
Võtke taina lehed ahjust ning laske natuke jahtuda. Laotage esimesele tainalehele Tartare Classic juust lõhega ja lõhetükid. Seejärel asetage peale teine leht peale ning jätkake kihtide ladumisega. Kihte võite ladud nii palju, kui ise soovite. Kui olete kõik kihid valmis saanud, vajutage kergelt saadud koogitornile peopesaga, nii et kihid kleepuksid paremini kokku ja kook ei oleks liigselt puhvis.
Katke koogi pealmine kiht Tartare Classic maitserohelisega juustuga (võite katta ka küljed), raputage peale kuivatatud spinatit, kaunistage maitserohelise, hakitud maasikate ja Tartare Aperifrais juustutükkidega.
 
smart foreash
See sait kasutab küpsiseid. Nad saavad tuvastada sisse loginud kasutajad, koguda statistikat ja aidata parandada iga külastaja eraldi sirvimiskogemust.
Lisateave meie kohta Privaatsuspoliitika
Nõus Kustutage küpsised ja väljuge