0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

KANATORTILLA , LE RUSTIQUE CAMEMBERT JUUSTU JA TZATZIKI KASTMEGA

 

Koostisained:

500 g kondita kanakintsuliha,
3 küüslauguküünt
1 sl rosmariini
maitse järgi soola, pipart, kurkumi, jahvatatud suitsutatud paprikat
sidrunimahla ja riivitud sidruni koort (pool sidrunit)
1 sl õli
 
Tzatziki kastme jaoks:
3 väiksemat kurki
2 küüslauguküünt
5 piparmündilehte
2 lusikatäit sidrunimahla
Maitsestamiseks soola ja pipart
400 g kreeka jogurtit
 
Serveerimiseks:
1 Le Rustique Camembert juustu
6 tortillat
2 paprikat
tšillipipart
punast sibulat
tomatit
kurki
salatilehti
koriandrit
 
Valmistamine:
 
Valmistage kana jaoks marinaad: segage oliiviõli sidrunimahla, riivitud sidrunikoore, soola, pipra, kurkumi, hakitud küüslaugu, jahvatatud suitsutatud paprika ja rosmariiniga. Hõõruge kana saadud seguga ja pange külmkappi marineerima vähemalt tunniks või veel parem - üleöö. Küpsetage marineeritud kana umbes 30 minutit 185 kraadi juures eelkuumutatud ahjus.
Kuni kana küpseb, valmistage tzatziki kaste: riivige kurgid ja puistage neile näpuotsatäis soola ning jäta umbes 5 minutiks seisma. Kui sool on imendunud, pigistage kurkidest mahl käsitsi ja pange need kaussi (mahla pole vaja). Samasse kaussi lisage hakitud küüslauk, piparmündilehed, vürtsid, sidrunimahl ja jogurtit ning segage kõik korralikult läbi. Pange saadud kaste külmkappi ja hoidke seda kuni serveerimiseni külmas.
Asetage salatilehed tortilla põhjale, lisage õhukeseks viilutatud kanakintsuliha, Le Rustique Camembert juust, hakitud sibul, tomatit, kurki, hakitud tšillipipart, koriandrit ning seejärel lisage kaste. Keerake tortilla rulliks ja nautige!
 
smart foreash
See sait kasutab küpsiseid. Nad saavad tuvastada sisse loginud kasutajad, koguda statistikat ja aidata parandada iga külastaja eraldi sirvimiskogemust.
Lisateave meie kohta Privaatsuspoliitika
Nõus Kustutage küpsised ja väljuge