0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

LAHTINE PIRUKAS LÕHE, BROKOLI JA TARTARIGA

 

Koostisosad:

Tainaks:
120 g võid,
2 spl külma vett,
1 muna,
Pisut soola, Provence‘i ürte,
250 g jahu.
 
Täidiseks:
500 g lõhet,
1 brokol,
200 g rõõska koort (12-18% rasvasusega),
150 g juustu "Tartare Classic",
2-3 muna,
1-2 küüslauguküünt.
 
Valmistamine:
 
Segame köögikombainis või jahu ja soolaga taignapuruks. Lisame munakollase ja vee ning sega ühtlaseks massiks. Vajadusel lisame veel jahu – taigen ei tohi jääda käte külge. Keerame taigna toidukilesse ja asetame paariks tunniks külmikusse jahtuma.
Määrime küpsetusvormi võiga, raputame üle jahuga. Katame taignaga vormi põhja ja servad. Torkame kahvliga põhja augud ja asetame 25-30 minutiks külmikusse, et küpsetamisel ei kaotaks pirukas kuju.
Jagame brokoli õisikuteks ja keedame kergelt soolaga maitsestatud vees. Jagame lõhe väikesteks tükkideks, raputame peale soola, pipart ja paneme koos brokoliga pirukale. Kastmeks segame määrdejuustu "Tartare Classic", peenestatud küüslaugu, rõõsa koore ja munadega, valame lõhele ja brokolitele.
Küpsetame kuni 190 kraadini kuumutatud küpsetusahjus ligikaudu 30-40 minutit. Head isu! Pirukas on maitsev nii kuumalt kui külmalt.
 
smart foreash
See sait kasutab küpsiseid. Nad saavad tuvastada sisse loginud kasutajad, koguda statistikat ja aidata parandada iga külastaja eraldi sirvimiskogemust.
Lisateave meie kohta Privaatsuspoliitika
Nõus Kustutage küpsised ja väljuge