0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

RAVIOOLID JUUSTUGA NATUREK KOZI MILD JA SPINATIGA

 

Koostisosad:

Taignaks:
300 g kõva nisujahu,
3 muna,
Pisut soola.
 
Täidiseks:
"NaTurek Kozi Mild" kitsejuustu,
200 g värskeid või külmutatud spinatilehti,
30 g võid,
1 muna,
30 g riivitud parmesani juustu,
Pisut riivitud muskaatpähklit,
Soola, pipart (maitse järgi).
 
Valmistamine:
 
Taigen: sõtkume jahust, munast ja vähesest soolast taigna. Katame taigna käterätikuga ja jätame tunniks ajaks toatemperatuurile seisma.
Täidis: lõikame spinatilehed ribadeks (külmutatud spinat tuleb enne üles sulatada) ja praeme võis läbi. Jahutame spinati, segame "NaTurek Kozi Mild" ja parmesani juustuga, maitsestame muskaatpähkli, soola ja pipraga. Lisame muna ja segame hoolikalt.
Jagame taigna kaheksaks osaks. Rullime neist kaheksa ligikaudu 2 mm paksust täisnurkset taignalehte. Valmistatud täidise paneme teelusikaga 3 cm vahedega ühele taignalehele, servadest jätame vabaks 2 cm. Katame teise taignalehega. Surume ettevaatlikult kokku servad ning vahed täidise vahel ja lõikame ravioolideks kas rataslõikuri või noaga.
Valmistatud itaaliapärased ravioolid paneme soolaga maitsestatud keevasse vette, millele on lisatud pisut oliiviõli, et ravioolid kokku ei kleepuks. Keedame ligikaudu 5 minutit, kuni kerkivad pinnale. Ravioolid serveerime sulatatud võiga või mõne muu meelepärase kastmega, peale raputame parmesani juustu.
 
smart foreash
See sait kasutab küpsiseid. Nad saavad tuvastada sisse loginud kasutajad, koguda statistikat ja aidata parandada iga külastaja eraldi sirvimiskogemust.
Lisateave meie kohta Privaatsuspoliitika
Nõus Kustutage küpsised ja väljuge