pitad KORTOSega |
← |
Salati jaoks:
KORTOS juustu
Tomatit
Kurki
Rohelist sibulat
Punast sibulat
Mustasid oliive
Rohelist paprikat
Punast paprikat
Mõnda marineeritud paprikat
Salatikastme jaoks:
2 sl mett
1 sidruni mahla
30 ml oliiviõli
Peotäis tilli
Peotäis peterselli
1 sl teralist sinepit
1 sl soola
1 küüslauguküünt
Vürtsisegu
Vürtsisegu
Kana jaoks:
300 g kanafileed
2 sl Kreeka jogurtit
1 tl soola
2 küüslauguküünt
1 sl vürtsisegu
Peotäis tilli
1/2 sidruni mahla
Serveerimiseks pitataskud
Valmistamine:
Maitsesta kana kõikide marinaadi jaoks mõeldud koostisosadega. Lase tund aega marineerida ja pane seejärel vardasse. Küpseta ahjus või grillil 180 kraadi juures 20 minutit. Valmista salatikaste. Pigista kaussi sidrunimahl, küüslauk, sinep, lisa maitseained ja maitserohelised ning vala lisaks õli ja vedel mesi. Kui kasutad kõva mett siis sulata see eelnevalt. Lõika eraldi kaussi salati komponendid: jämedalt hakitud tomat, kurk, paprikad, poolrõngasteks lõigatud sibul, peeneks hakitud roheline sibul ning marineeritud paprikad. Lisa oliivid. Lõika juust kuubikuteks. Juustu pakend on loodud väga mugav, nii et kuubikud saab lõigata selle sees. Vala kaste salatile ja sega.
Rösti pitataskud. Lõika pooleks. Lisa salat ja kana. Piserda peale salatikastet ja NAUDI!
↑ | ← |