QUICHE PORRU, SEENTE JA TUREKI CAMEMBERTI JUUSTUGA |
← |
Koostisosad
Taigna jaoks läheb vaja:
100 g külma võid;
200 g nisujahu;
näputäis soola;
30 ml külma vett
Täidise jaoks:
4 muna;
300 ml hapukoort;
80 g riivitud Cheddari juustu;
musta pipart;
soola;
2 porrut;
2 portobello seent;
1 pakk Turek Camembert juustu;
kaunistuseks peterselli
Valmistamine
Lisa jahule sool, haki sisse külm või ja sega kätega. Lisa 30 ml vett ja sõtku ühtlaseks massiks. Mähi tainas toidukilesse ja pane 2 tunniks külmkappi.
Klopi munad, sega sisse hapukoor, riivjuust ja lisa maitse järgi maitseained. Prae hakitud porru pannil pehmeks.
Rulli tainas umbes 2 mm paksuseks, aseta õliga määritud ahjuvormi, torgi kahvliga põhjale augud ja pane 180°C ahju küpsema 15 minutiks, et quiche‘i põhi taheneks.
Lisa quiche’i põhjale pruunistatud porru, meelepäraselt lõigatud portobello seened ja Turek Camembert juust. Vala peale munasegu ja aseta ahju 45 minutiks edasi küpsema.
Kaunista valminud quiche hakitud peterselliga.
↑ | ← |