0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

Krõbedas paneeringus camembert juust värske salatiga

 
Koostisosad
1 pakk ehk kaks NaTurek camembert juustu ketast jõhvikaga
2 sl jahu
1 muna
1 dl riivsaia
10-20 g võid
100 g salatirohelist
1 avokaado
100 g kirsstomateid
3-4 sl konserveeritud maisi
2 sl oliiviõli
1 sl sidrunimahla
Soola ja pipart
 
Valmistamine
Alusta camembert juustu praadimisest. Selleks laota jahu ja riivsai taldrikule ja klopi kausis muna lahti. Püherda juustuketast esmalt jahu sees, siis kasta muna sisse ja siis riivsaia sisse.
Kuumuta pannil või ja prae paneeritud juustukettaid või sees mõlemalt poolt. Kui tahad eriti tubli olla, siis võid juustuketta servad ka või sees kuldseks lasta. Seda on hea teha tangidega, millega saad juustuketast külili pannil hoida.
Vahepeal võid valmistada ka salati. Selleks tõsta väiksemaks rebitud salatilehed, tükeldatud avokaado, poolitatud kirsstomatid ja mais kauss. Sega omavahel sidrunimahl ja oliiviõli ning kalla salatile. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta salat taldrikutele. Lisa sinna juurde krõbedaks praetud camembert, millele pigista pakendist veidi jõhvikakastet. Serveeri kohe.
 
smart foreash
See sait kasutab küpsiseid. Nad saavad tuvastada sisse loginud kasutajad, koguda statistikat ja aidata parandada iga külastaja eraldi sirvimiskogemust.
Lisateave meie kohta Privaatsuspoliitika
Nõus Kustutage küpsised ja väljuge