0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

KARAMELLISEERITUD SIBULATE JA CAMEMBERT JUUSTUGA GALETT

 

 Koostisosad:

 

Taina jaoks:
130 g jahu
½ tl soola
1 tl suhkrut
115 g külma võid
60 ml külma vett
Täidis:
2-3 tl jõhvika- või õunamoosi
120 g Naturek Camembert juustu
450 g sibulat
2 tl oliiviõli
2 tl palsamäädikat
1 tl pruuni suhkrut
1 muna
 
Valmistamine:
 
Valmista tainas. Vala kaussi jahu, sool ja suhkur ning sega omavahel. Tükelda või ning sega näppude vahel jahuga seni, kuni moodustub puru. Lisa aeglaselt valades ja pidevalt segades vet, kuni tainas muutub kleepuvaks. Sõtku tainas ühtlaseks ja vormi ümaraks. Mähi tainas toidukilesse ja aseta tunniks ajaks külmkappi.
Sibulate karamelliseerimiseks: lõika sibul ribadeks. Lisa eelkuumutatud pannile õli ja sibulad. Kuumuta madalal kuumusel aeg-ajalt segades umbes 12-14 minutit. Lase jahtuda.
Lõika Camembert juust sobivateks tükkideks.
Valmista galett: võta külmkapist tainas ning aseta jahuga kaetud lauale. Rulli tainas umbes 30 sentimeetri laiuseks ringiks ning tõsta ettevaatlikult küpsetuspaberile. Jaota võrdselt moos galetile ning aseta peale juust – pea meeles jätta äärtest vaba ruumi, mida kasutatakse galeti voltimiseks. Lisa kõige peale karamelliseeritud sibulad. Voldi galeti küljed. Vispelda õrnalt muna kahvliga ning määri galeti küljed. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 30 minutit, kuni galett on kuldpruuni jume saavutanud. Lase küpsetisel 10 minutit jahtuda.
 
smart foreash
See sait kasutab küpsiseid. Nad saavad tuvastada sisse loginud kasutajad, koguda statistikat ja aidata parandada iga külastaja eraldi sirvimiskogemust.
Lisateave meie kohta Privaatsuspoliitika
Nõus Kustutage küpsised ja väljuge