Timbale tomatite ja Chavrox kitsepiimajuustuga |
← |
Koostisained:
1 Chavroux kitsepiimajuust
200g kirsstomateid
100g konserveeritud tomateid
1 sibul
2 küüslaugu küünt
20g värsket koriandrit
3 muna
½ itaalia või prantsuse saia
extra virgin oliiviõli
soola, pipart
Valmistamine:
Prae eelkuumutatud pannil hakitud sibul ja küüslauk. Lõika kirsstomatid sektoriteks. Kui sibulad muutuvad õrnaks ning võtavad kuldse jume, lisa kirsstomatid ning tomati konserv. Maitsesta soola ja pipraga. Hauta kõike koos 5-6 minutit. Lõika sai viiiludeks, nirista peale oliiviõli, soola ja pipart ning küpseta ahjus 180 kraadi juures kuni sai on kuldpruun. Võta tomatikaste tulelt ning kalla küpsetuvormi või ahjupannile. Löö kastme peale õrnalt kolm muna, nii et nad säilitaksid oma kuju ning lisa külgedele kitsejuust. Võta välja küpsenud saiaviilud ning aseta ahju asemele vormiroog 8-10 minutiks. Kui näed, et munad ja juust on piisavalt küpsenud, võta valmis roog ahjust. Raputa peale hakitud koriandilehtesid ja naudi koos krõbeda saiaga.
↑ | ← |