Naturek Camembert juustusnäkk seente ja spinatiga |
← |
Koostisained:
1 Naturek Camembert küpsetusjuust kukeseentega
150g oma lemmikuid seeni (kukeseened, šampinjonid, Shiitake seened jm.)
1 sibul
50g kreeka pähkleid või pekaanipähkleid
½ itaalia või prantsuse saia
50g spinati lehti
meelepärased maitseained
extra virgin oliiviõli
soola, pipart
1 sibul
50g kreeka pähkleid või pekaanipähkleid
½ itaalia või prantsuse saia
50g spinati lehti
meelepärased maitseained
extra virgin oliiviõli
soola, pipart
Valmistamine:
Võta juust pakendist välja ning aseta küpsetuspaberile. Maitsesta juustu kukeseene juurde sobilike maitseainetega enda soovi järgi ning tilga õliga. Küpseta eelsoojendatud ahjus 180 kraadi juures 7-8 minutit. Lõika sai viiludeks ning rösti pannil kuldpruuniks.
Kaunistamiseks: kuumuta õli pannil ning lisa õhukesed sibulaviilud. Kui need on küpsenud, lisa viilutatud valitud seened, maitsesta soola ja pipraga ning lase mõni minut pannil praadida. Viimasena lisa jämedalt hakitud pähklid. Eemalda pann tulelt ja lisa spinat.
Serveerimiseks laota osa kaunistuseks mõeldud segust taldrikule, aseta selle peale ahjust võetud NaTurek Camembert juust ning kaunista ülejäänud seguga. Serveeri küpsetatud saiaviiludega.
↑ | ← |