0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

KÕRVITSA JA CAMEMBERT JUUSTU SALAT KÕRVITSASEEMNETEGA

 

Koostisained:

400 g kõrvitsat,
150 g "NaTurek Camembert" juustu,
1 suur punane sibul,
50 g valge veini äädikat,
50 g suhkrut,
50 g vett,
40 g kõrvitsaseemneid,
50 g mett,
Soola, pipart,
Õli praadimiseks.
 
Valmistamine:
 
Ajame potis keema suhkru, äädika ja vee. Valame selle kuuma marinaadi poolratasteks lõigatud sibulatele. Laseme jahtuda, võtame sibulad välja, segame marinaadi hulka mee, maitsestame soola ja pipraga. Lõikame kõrvitsa viiludeks, praeme pannil mõlemalt poolt. Praadimise lõpus lisame kõrvitsaseemned, maitsestame soola ja pipraga ja paneme taldrikule. Praeme puhtal pannil juustutükikesed, asetame need kõrvitsaviiludele. Juustu peale paneme sibulad, maitsestame mee ja marinaadikastmega.
 
smart foreash
See sait kasutab küpsiseid. Nad saavad tuvastada sisse loginud kasutajad, koguda statistikat ja aidata parandada iga külastaja eraldi sirvimiskogemust.
Lisateave meie kohta Privaatsuspoliitika
Nõus Kustutage küpsised ja väljuge