KITSEJUUSTU JA MASCARPONE DESSERT |
← |
Koostisained:
180 g viigimarjadega "Chavroux" juustu,
120 g mascarpone juustu,
200 g rõõska koort,
120 g suhkrut,
200 g õunadžemmi,
50 g sidrunimahla,
15 g želatiini,
Viigimarju,
100 g maasikamoosi.
Valmistamine:
Vahustame kitsejuustu, mascarpone, rõõsa koore ja suhkru hapukooretaolise kontsistendini. Paneme õunadžemmi, sidrunimahla ja želatiini metallkaussi, asetame veevannile ja kuumutame kuni želatiin on sulanud. Jahutame massi toatemperatuurini. Ühendame kergelt segades mõlemad massid ja valame vormidesse. Asetame vähemalt tunniks ajaks külmikusse. Kui mass on tarretunud, võtame vormidest välja, lisame maasikamoosi ning kaunistame viigimarjadega.
↑ | ← |