0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

KITSEJUUSTU JA MASCARPONE DESSERT

 

Koostisained:

180 g viigimarjadega "Chavroux" juustu,
120 g mascarpone juustu,
200 g rõõska koort,
120 g suhkrut,
200 g õunadžemmi,
50 g sidrunimahla,
15 g želatiini,
Viigimarju,
100 g maasikamoosi.
 
Valmistamine:
 
Vahustame kitsejuustu, mascarpone, rõõsa koore ja suhkru hapukooretaolise kontsistendini. Paneme õunadžemmi, sidrunimahla ja želatiini metallkaussi, asetame veevannile ja kuumutame kuni želatiin on sulanud. Jahutame massi toatemperatuurini. Ühendame kergelt segades mõlemad massid ja valame vormidesse. Asetame vähemalt tunniks ajaks külmikusse. Kui mass on tarretunud, võtame vormidest välja, lisame maasikamoosi ning kaunistame viigimarjadega.
 
smart foreash
See sait kasutab küpsiseid. Nad saavad tuvastada sisse loginud kasutajad, koguda statistikat ja aidata parandada iga külastaja eraldi sirvimiskogemust.
Lisateave meie kohta Privaatsuspoliitika
Nõus Kustutage küpsised ja väljuge