0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

KÜPSETATUD JUUST CAMEMBERT SIBULADŽEMMIGA

 

Koostisained:

"NaTurek Camembert" või "NaTurek Na Cieplo" küpsetusjuust kuivikupuruga,
3 suurt sibulat,
100 ml palsamiäädikat,
80 g suhkrut,
100 g kuivatatud viigimarju,
Prantsuse sai,
3 küüslauguküünt,
Maitserohelist,
Soola, pipart,
Õli praadimiseks.
 
Valmistamine:
 
Lõikame sibula peenteks ribadeks, praeme potis pehmeks ja lisame kuubikuteks lõigatud viigimarjad. Lisame suhkru, äädika, maitsestame soola ja pipraga. Keedame tasasel tulel kuni džemm muutub paksuks. Küpsetame juustu potis (või röstris) kuumas õlis kuni on kenasti pruunistunud. Lõikame saia viiludeks, asetame küpsetusplaadile, piserdame pealt õliga, maitsestame peenestatud küüslaugu ja maitserohelisega. Küpsetame temperatuurini 180°C kuumutatud ahjus ligikaudu 8 minutit. Serveerime juustu džemmi ja röstitud saiaga.
 
smart foreash
See sait kasutab küpsiseid. Nad saavad tuvastada sisse loginud kasutajad, koguda statistikat ja aidata parandada iga külastaja eraldi sirvimiskogemust.
Lisateave meie kohta Privaatsuspoliitika
Nõus Kustutage küpsised ja väljuge