0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

KRÕBEDA KATTEGA CAMEMBERT NEKTARIINIDE, KÜÜSLAUGU JA TÜÜMIANIGA

 

Koostisained:

NaTurek Camembert“ juust,
1 leht pärmi-lehttainas,
5 küüslauguküünt,
Punane sibul,
Peotäis värsket tüümiani,
2 nektariini,
2 sl rafineeritud pruuni suhkrut või mett,
Extra virgin oliiviõli,
Meresool.
 
Valmistamine:
 

Viiluta nektariinid, aseta koos tüümiani, kolme küüslauguküüne ja pruuni suhkruga fooliumisse. Küpseta nektariine eelsoojendatud ahjus 180 kraadi juures (ringõhu programmiga). Lõika allesjäänud kolm küüslauguküünt meelepärase suurusega ning aseta juustule, puista peale näpuotsatäis meresoola ja oliiviõli. Mähi juust tainasse, taina ülemist osa võid õrnalt määrida õliga, nii jääb taina pealmine külg kõrbedam. Aseta tainasse mähitud juust küpsetusplaadile ja küpseta koos nektariinidega 25 minutit. Ahjust võttes, kata krõbedas tainas juust nektariinidega ning kaunista punase sibula viiludega (viilud võid lõigata poolringideks). Serveeri kuumalt!

 
smart foreash
See sait kasutab küpsiseid. Nad saavad tuvastada sisse loginud kasutajad, koguda statistikat ja aidata parandada iga külastaja eraldi sirvimiskogemust.
Lisateave meie kohta Privaatsuspoliitika
Nõus Kustutage küpsised ja väljuge