PENNE PASTA KOOS AL DENTE BROKKOLI, SPINATI JA KITSEJUUSTUGA |
← |
Koostisained:
Penne pasta,
Suur peotäis spinatit,
1 brokkoli,
Sibulat,
350 ml köögikoort,
1 sl jahu,
150 g "Chavroux" kitsejuustu,
0,5 klaasi,
Soola, pipart, rosmariini oksi,
1 sl void.
Valmistamine:
Keeda pasta soolvees.
Lõika brokkoli õisikud (jäta juur supileeme valmistamiseks) ning aseta keevasse vette, keeda 2 minutit, võta välja ning pane koheselt külma vette (jäta külma vette paariks minutiks, nii jääb borokkoli krõmpsuv).
Valmista kaste: sulata või pannil, prae õrnalt hakitud sibul ja rosmariini oksad võis. Lisa jahu ning sega ühtlaste liigutustega madalal temperatuuril. Kalla juurde koor, lisa soola, pipart ning sega seni, kuni kaste hakkab paksenema. Lisa keedetud pastale kitsejuust ja sega ühtlaseks massiks. Lisa spinat ja keera pliidi kuumus maha. Lõpetuseks lisa eelkeedetud brokkoli ja pasta valminud kastmele.
↑ | ← |