AHJUS KÜPSETATUD JUUSTUNE PASTAROOG |
← |
Koostisained:
Keeda pasta (oluline on, et pasta ei oleks üle keenud, vaid jäta natuke tooremaks, lõpptulemus selle eest on imemaitsev). Lisa küpsetuspannile väike kogus õli, prae õrnalt hakitud köögiviljad (hoia alles mõni küüs küüslauku). Lisa maitsetaimed, sool ja värsked rohelised lehed. Peale köögiviljade küpsetamist, lisa koor, pigista juurde laimimahl ning lase veel paar minutit haududa. Seejärel lisa frementeeritud juust ja sega. Lisa valmis keedetud pasta kreemistele köögiviljadele ning sega ühtseks pastaroaks. Lõika Camembert’ juust pooleks, lisa küüslaugu küüned selle pehmele osale ja täiusta maitset moosiga. Aseta juust pasta peale (tugev osa – koorik üleval), mähi pastaroog fooliumisse ja lase küpseda 180-kraadises ahjus 25 minutit. Peale ahjus küpsemist, Camembert juustu pehme osa valgub pastaroale, sul jääb eemaldada vaid tugev koorik. Spagetiroog sobib imehästi serveerimiseks kookospiimas küpsetatud merekarpide ja värske salati kõrvale.
↑ | ← |