Kitsejuustu-viigimarja panna cotta mee ja pistaatsiapähklitega |
← |
Koostisosad:
2 dl 35%-list koort,
2 dl 10%-list koort,
2 sl suhkrut,
4 lehte želatiini,
Poole apelsini koor, peenelt riivituna,
300 g „Chavroux“ viigimarjadega kitsejuustu, toasoojana,
2-3 viigimarja, õhukeste viiludena,
100 g pistaatsiapähkleid, jämedalt hakituna,
6 tl mett.
Valmistamine:
Pane želatiinilehed külma vette likku. Kalla koored kastrulisse. Lisa suhkur ja apelsinikoor ja kuumuta segades, kuni suhkur on lahustunud. Kui želatiinilehed on mõned minutid paisunud pigista nad kuivemaks ja tõsta kuuma koore sisse. Sega, kuni želatiin on lahustunud. Vispelda kitse toorjuust ühtlaseks kreemjaks ja sega siis koore-želatiiniseguga. Kalla veega niisutatud vormidesse. Tõsta jahedasse vähemalt mõneks tunniks.
Serveerides tõsta peale õhukesteks sektoriteks lõigatud viigimarju, puista peale pistaatsiapähkleid ja nirista peale mett.
↑ | ← |