0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

KUIDAS VALMISTATAKSE CAMEMBERT‘I JA BRIE JUUSTUSID?

 
NaTurek hallitusjuustud on valmistatud lehmapiimast (valikus leiduvad ka kitsepiimast valmistatud Camembert’ tüüpi juustud). Need tooted kuuluvad fermentjuustude hulka, mis on valminud Penicillium candidum tüüpi hallitusseente kaasabil. Juustu tootmiseks vajalik piim töödeldakse valmimisprotsessis vastavate bakterite kultuuri ja eespool nimetatud tüüpi hallitusseente abil. Piima kalgendumine saavutatakse lisades juustu ferment*ehk ensüümid, mis kutsuvad esile „magusa maitsega” piima kalgendumise. Pärast juustudele vormi andmist, juustutüübile vastavates vormides, eraldatakse vadak. Juustud pannakse soolvette, kuivatatakse ja neil lastakse valmida. Selles tootmisetapis tekivad spetsiifilised organoleptilised, eelkõige valmistootele iseloomulikud, maitse- ja lõhnaomadused. Valminud juust pakendatakse automaatsetel pakendusmasinatel ja saadetakse pärast jahtumist poodidesse. NaTurek hallitusjuustude tootmisel kasutakse mikrobioloogilist juustu fermenti (sünteetiline), mis on oluline näiteks taimetoitlastestele.
*Juustu ferment – ensüümpreparaat, mis saadakse vasika maost ja mis sisaldab kümosiini, mida kutsutakse renniiniks.
 
smart foreash
See sait kasutab küpsiseid. Nad saavad tuvastada sisse loginud kasutajad, koguda statistikat ja aidata parandada iga külastaja eraldi sirvimiskogemust.
Lisateave meie kohta Privaatsuspoliitika
Nõus Kustutage küpsised ja väljuge