Ahjukartulid Brie juustu ja seentega |
← |
Koostisosad:
„NaTurek Brie“ juustu 250 gr (2 x 125 gr pakki),
6 keskmist kartulit,
200 ge šampinjone,
Paar oksa värsket tüümiani,
1 spl võid seente praadimiseks,
2-3 spl oliiviõli,
Sool, pipar,
Peotäis värsket murulauku.
Valmistamine:
Pese kartulid puhtaks, kuid ära koori.
Keeda koorega kartulid peaaegu, et pehmeks. Kurna ja jäta jahtuma.
Tükelda seened ja pruunista pannil võis. Maitsesta seened soola ja pipraga ja värske tüümianiga.
Lõika kartulid pikkupidi pooleks, aseta ahjuplaadile lõikepool üleval. Nirista kartulitele oliiviõli ning maitsesta kartulid soola ja pipraga.
Viiluta NaTurek Brie juust ja aseta igale kartulipoolikule juustuviil.
Küpseta kartuleid eelkuumutatud ahjus 200 kraadi juures 7-10 minutit, kuni juust on mõnusalt sulanud. Võta kartulid ahjust välja ning laota peale praetud seeneviilud. Kaunista värske murulauguga. Serveeri soojalt.
↑ | ← |