KÕRVITSASALAT |
← |
Koostisained:
“Naturek Camembert“ hallitusjuust,
Kõrvits (kuubikuteks lõigatud),
Pool punast sibulat,
Spinat,
India pähklid,
Tüümiani oks,
1 sl oliiviõli.
Kastme valmistamiseks:
1 sl vedelat mett,
1 sl teralist sinepit,
Oliiviõli (200 ml),
Sool (maitse järgi).
Valmistamine:
Kuumutage pannil õli, lisage kuubikuteks lõigatud kõrvits, sool ja küpsetage umbes 5-8 minutit. Kui kõrvits on pehmeks muutunud, pange see taldrikule ja segage punase sibulaga (lõigatud poolrõngasteks). Seejärel lisage puhastatud ja pestud spinatilehed.
Valmistage kaste, segades selleks kõik vajalikud koostisosad, maitsestage sellega salat ja ehtige valminud roog juustu tükkide, tüümiani oksa ja India pähklitega.
↑ | ← |