0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

PARDIFILEE PUUVILJADEGA JA SAINT AGUR SINIHALLITUSJUUSTUGA

 

Koostisained:

1 “Saint Aguri” sinihallitusjuust,
3 pardifileed,
100 g konserveeritud pirne,
100 g konserveeritud virsikuid,
400 g bataati,
3 väikest porgandit,
1 viigimari,
500 ml punast kuiva veini,
1/5 tassi pruuni suhkrut,
40 g void,
300 ml piima,
maitsestamiseks soola ja pipart,
maitserohelist kaunistamiseks.
 
Valmistamine:
 
Puhastage pardifileed, leotage 10 minutit soolaga maitsestatud vees ning küpsetage tund aega 55 kraadises eelsoojendatud ahjus, et liha jääks mahlasem.
Koorige bataat, lõigake need kuubikuteks, keetke. Pange need purustajasse, valage juurde piim, maitsestage soola ja pipraga ning saate meeldiva tekstuuriga püree.
Puuviljde valmistamine: asetage küpsetuspaberiga vooderdatud fooliumi sisse kolm poolikut pirni ja virsikud koos nende peale asetatud sinihallitusjuustukuubikutega. Laske küpseda 180 kraadini eelsoojendatud ahjus, kuni juust on sulanud. Seejärel karamelliseerige ülejäänud konserveeritud pirnid ja virsikud: sulatage pannil või, lisage fariinsuhkur. Jälgige hoolikalt kuni suhkur hakkab muutuma tahkeks, lisage viilutatud puuviljad. Küpsetage pidevalt segades, madalal tulet, umbes 15-20 minutit.
Teisel pannil sulatage või ja praadige madalal kuumusel neljaks viiluks jagatud porgandid ja viigimarjad.
Kuumutage pann ning tõstke ahjus küpsenud part pannile, maitsestage soola ja piparagat. Küpsetage, kuni pardi väliskülg pruunistub ja küpsusaste on teile sobiv. Part jääb mahlane, kui jätate pardifilee keskmise osa õrnalt roosakaks.
Sel ajal, kui part praeb, valmistage veinikaste: sulatage või pannil, valage lusikatäis pruuni suhkrut ja valage vein. Segage ja kuumutage umbes 7 minutit või veidi kauem (mida rohkem alkoholi aurustub, seda maitsvam on kaste).

Serveerimine: Asetage bataadipüree taldriku keskele ja keerake lusikat ringi, et püree jaotuks taldriku servadele lähemale. Moodustunud ringi keskele asetage viilutatud pardifilee, kallake sellele veinikaste. Kõrvale asetage pirnid- ja virsikupoolikud sinihallitusjuustuga. Kaunistage hautatud porgandi, viigimarjade, karamelliseeritud puuviljade ja maitserohelisega.

 
smart foreash
See sait kasutab küpsiseid. Nad saavad tuvastada sisse loginud kasutajad, koguda statistikat ja aidata parandada iga külastaja eraldi sirvimiskogemust.
Lisateave meie kohta Privaatsuspoliitika
Nõus Kustutage küpsised ja väljuge