HAMBURGER BAKLAŽAANIDEGA |
← |
Koostisosad:
50 g "Saint Agur" juustu,
1 hamburgerikukkel,
150 g kana kintsuliha,
1 spl pesto kastet,
Mõned baklažaaniviilud,
Jääsalatilehti,
Muid köögivilju maitse järgi,
1 peenestatud küüslauguküüs,
Peterselli maitse järgi,
Pisut soola,
Pisut pipart,
Pisut oliiviõli.
Valmistamine:
Kanaliha lõikame väikesteks kuubikuteks, lisame peenestatud küüslaugu ja petersellilehed, pisut oliiviõli, maitsestame soola ja pipraga. Segame hoolikalt ja vormime kuklisuuruse kotleti. Valmistatud kotleti asetame külmikusse vähemalt 30 minutiks. Marineeritud kotleti määrime vähese õliga ja praeme kuumal pannil või küpsetame grillil mõlemalt poolt 6-7 minutit, kuni kanaliha on täielikult läbi küpsenud. Praadimise lõpus pudistame kotletile tükeldatud hallitusjuustu ja ootame, kuni juust on sulanud. Lõikame kukli pooleks ja röstime kergelt praeahjus või grillil. Röstitud kuklile määrime pestokastet, paneme salatilehed, praetud kanalihakotleti, baklažaaniviilud, muud köögiviljad ja katame teise kuklipoolega.
↑ | ← |