0
Your shopping cart is empty.
Cart updated

Search

 

 

0

HOMAARID JUUSTUGA NATUREK BRIE

 

Koostisosad:

Kaks riba hallitusjuustu "NaTurek Brie",
Homaar*,
2 tl sulatatud võid,
160 ml lahjat rõõska koort,
Pool riba külmsuitsutatud ribi (peeneks lõigatud),
Küüslauguküüs (peenestatud),
Sool (maitse järgi),
Pisut suhkrut,
Pisut jahu,
Kuivatatud petersellilehti (mitte tingimata).
 
Valmistamine:
 
Lõikame homaarid pooleks ja puhastame.
Valame spinatid keeva veega üle, kuivatame ja lõikame peeneks.
Ajame panni kuumaks (kõige parem on kasutada wok-panni), sulatame pannil või. Paneme pannile ribitükid ja peenestatud küüslaugu, praeme kergelt, kuni levib meeldivat aroomi. Kui ribi on pruunikas, siis paneme pannile peenestatud spinatilehed, lisame rõõsa koore, maitsestame soola ja suhkruga ning segame hoolikalt. Kui kaste on keema tõusnud, siis sõelume pidevalt segades juurde pisut jahu, et kaste oleks paksem.
Asetame homaarid küpsetusvormi ja valame neile koorekastme (et kaetud oleks kest ning pea), peale laome Brie juusturibad ning asetame kuni 190 kraadini kuumutatud praeahju. Küpsetame homaare ligikaudu 20-25 minutit. Küpsetatud homaaridele võib peale raputada kuivatatud peterselli ja serveerida sidruniga.
 

*Homaarid võib edukalt asendada suuremate krevettidega või Leedus püütud vähkidega.

 
smart foreash
See sait kasutab küpsiseid. Nad saavad tuvastada sisse loginud kasutajad, koguda statistikat ja aidata parandada iga külastaja eraldi sirvimiskogemust.
Lisateave meie kohta Privaatsuspoliitika
Nõus Kustutage küpsised ja väljuge